Brzdové destičky

  • Banner

Informace

visa
  • Sada na jeden kotouč
Přední brzdové destičky CL-Brakes BMW C1 125 2000-2007 směs S4 Zobrazit větší

Přední brzdové destičky CL-Brakes BMW C1 125 2000-2007 směs S4

F1929-2396.S4

Nový produkt

CL Brakes

108,5x40,1x7,7 mm (Š x V x T)

Materiál S4
Pro přední a zadní brzdy
Určeno pro středně výkonné motocykly nebo pro běžné cestovní použití
Sintermetalické destičky s vysokým obsahem grafitu
Dlouhá životnost a snížené opotřebení kotouče
Výborná odezva a vysoce progresivní účinek
Použití s ocelovým nebo litinovým kotoučem

Více informací

Skladem v e-shopu

609,00 Kč s DPH

Parametry

Strana Přední
Směs S4
Model (vyberte všechny typy svého modelu) BMW C1 125 2000-2007

Více informací

Brzdová divize skupiny CL je součástí oddělení „pokročilých systémů a materiálů“. Jsou zde použity směsi ze dvou třecích materiálů:
Karbon / karbon komponenty

Karbon / karbon kompozity jsou používány hlavně v leteckých brzdových systémech. Dovolují absorbovat energii uvolněnou během nouzového brždění (Airbus musí zabrzdit z rychlosti 320 km/h na vzdálenosti 1200 m) a provozní teploty se pohybují i nad 1600°C. Carbone Lorraine je hlavním dodavatelem pro řadu Airbus A321.
Pro motocyklové závodění rovněž nabízí Carbone Lorraine karbon / karbon komponenty. V těchto aplikacích je vyroben jak kotouč, tak i brzdové destičky z karbonu. Tento materiál je také používán pro brzdy a spojku i ve Formuli 1. V těchto případech kombinuje vysoký brzdný účinek a nízkou hmotnost.

Materiály ze spékaných kovů

Tyto materiály mají několik důležitých oblastí použití:
Brzdy vlaku TGV, vysokorychlostních lokomotiv a dopravních vlaků jsou vyrobeny ze slinutých kovů kvůli vysoké hmotnosti a vysokým rychlostem vlaků (TGV musí zastavit z rychlosti 320 km/h na vzdálenosti 3000 metrů).
Carbone Lorraine je také přítomna v leteckém průmyslu, konkrétně dodává brzdy pro Airbus A300, A310, Mirage F1 a helikoptéry Tigers a Sikorsky. Materiály ze spékaných kovů jsou také použity v brzdových systémech vojenských vozidel, jako např. u tanků AMX30 a AMX10.
Kvůli vysoké energii uvolněné při brždění jsou u průmyslových větrných mlýnů, navijáků a těžařských zařízení také vyžadovány materiály ze spékaných kovů.
V poslední době CL vyvinula kompletní řadu brzdových destiček pro závodní auta (rally, Nascar). Tyto produkty jsou v současné době používány některými oficiálními týmy v mistrovství světa WRC. Poslední skupinou CL ze spékaných kovů je divize motocyklových brzdových destiček. Tento materiál poskytuje nedostižnou brzdovou kvalitu: trvanlivost, sílu, cit pro brždění a efektivitu ve vlhkých podmínkách. Každý produkt je dělaný na míru určitému použití.

AKTIVITA NA DVOU KOLECH

Zkušenosti získané z leteckých a železničních aplikací umožnili rozvoj materiálů pro motocyklové brzdové systémy, a to od roku 1994. Přítomnost v závodních aktivitách již od roku 1994 ( spolupráce s týmem Dominique Méliand's Suzuki Endurance Racing Team - Endurance and Superbike) významně obohatila produkty CL (jak spékané kovy, tak karbon/karbon). Od roku 1996 CL pokrylo sortiment sportovních motocyklů. Od té doby se každoročně objevilo zhruba 30 nových tvarů, aby byla společnost schopna nabídnout kompletní řadu pro všechny typy motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Současně s tím firma rozšířila aktivity v motocyklovém závodění a nyní je přítomna ve všech typech a třídách závodů.CL se rozhodlo rozvíjet své aplikace pro všechny dvoukolová vozidla (silnice, off road, scooter), takže v současné době je schopna nabídnout materiály ušité zákazníkovi na míru.

Blízká spolupráce s Yamaha Motor France, Peugeotem, MBK a Original Equipment jsou jedním z pilířů know-how Carbone Lorraine na motocyklovém poli.

CL vyvinulo sortiment také pro sněžné skútry, čtyřkolky a v poslední době také pro horská kola.
Stálá přítomnost CL v závodních aktivitách dovoluje firmě držet úroveň jejích produktů a vývoje na nejvyšší úrovni. Každý rok je vyvinuta nová závodní směs ve spolupráci s těmi nejlepšími týmy.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Přední brzdové destičky CL-Brakes BMW C1 125 2000-2007 směs S4

Přední brzdové destičky CL-Brakes BMW C1 125 2000-2007 směs S4

108,5x40,1x7,7 mm (Š x V x T)

Materiál S4
Pro přední a zadní brzdy
Určeno pro středně výkonné motocykly nebo pro běžné cestovní použití
Sintermetalické destičky s vysokým obsahem grafitu
Dlouhá životnost a snížené opotřebení kotouče
Výborná odezva a vysoce progresivní účinek
Použití s ocelovým nebo litinovým kotoučem

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook