Kategorie

Nejprodávanější produkty

  • Banner

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Informace

visa

Značky Počet značek: 17

na stránku
Zobrazeno 13 – 17 z 17 položek
  • NG

    NG je výrobce kvalitních brzdových pevných i plovoucích kotoučů pro motocykly, skútry, čtyřkolky a jízdní kola. Kotouče jsou montovány v prvovýrobě světových značek AJP, ALFER, BARBERAN,BETA, BRUNE, CCM, CH RACING, CLIPIC, DERBI, FACTORY BIKE, FAMEL, GAS GAS, HM MOTORCYCLES, HONDA,MONTESA, MOTO MORINI, MOTOS BORDOY, MV AUGUSTA, MOTORRAD TECHNIC, PEUGEOT, POLINI, RIEJU, SHERCO, SIDE BIKE, SUZUKI, YAMAHA

    Kotouče jsou dodávány jsou do více než 17 zemí: ANDORRA, AUSTRALIA, BELGIUM, DENMARK, DEUTSCHLAND, FRANCE, GREEK, ITALY, ISRAEL, NETHERLANDS, NORWAY, PORTUGAL, UNITED KINGDOM, CZECH REPUBLIC, SPAIN, SOUTH AFRICA, JAPAN. 

    NG byla založena v roce 1969 a v současné době vyrábí kotouče na ploše 3000 m2. Ve skladu společnosti je více než 15.000 ks na 600 rozdílných modelů.

  • Nissin

    Firma Nissin, založena v Japonsku, je na poli brzdových komponentů již od roku 1954. Za 60 let svého působení má více než 10 000 zaměstnanců a je schopna globálně poskytnout brzdové komponenty pro motocykly po celém světě.

    Její základní filozofií je vždy vyhovět zákazníkovi, nebránit se novým nápadům, vyrábět špičkové produkty nejmodernějších technologií a dbát na ekologii bez dopadu na životní prostředí.

    Nabízí cenově dostupné produkty, které využívají i jezdci v MotoGP, jako Stefan Bradl, Alvaro Bautista a mnoho dalších...

  • SBS

    SBS je synonymem pro vynikající výrobky v oblasti brzdových destiček. Výrobce, firma Obtec a/s byla založena v roce 1964 a v roce 1977 byla tato firma první, která nabízela brzdové destičky bez příměsi azbestu na celosvětovém trhu. Již přes 30 let si tato firma udržuje pozici výrobce nabízející produkty vynikající kvality. SBS nabízí brzdové destičky a obložení v různých směsích na všechny modely motocyklů. Plně automatická výrobní linka zajišťuje jednotnou kvalitu všech destiček jak v keramické, tak sinterované směsi. Výsledky dlouhodobého testování zaručují vynikající vlastnosti všech produktů, které řadí SBS mezi nejšpičkovější výrobce na světě.

  • TRW

    TRW - Kvalita, výkon a atraktivní design vzrušující motocyklisty a prodejce motocyklů po celém světě. Historie značky TRW sahá po mnoho desetiletí. Jedna z prvních kapitol začala v roce 1874. V tomto roce začala anglická společnost Joseph Lucas & Son dodávat začínajícímu automobilovému průmyslu příslušenství. Společnost koupila výrobce brzd, Girling, téměř o 70 let později a úspěšně expandovala do oblasti technologie brzd a spojky.

    Lucas Girling lze připsat řadě milníků v oblasti motocyklových technologií, včetně vývoje první kotoučové brzdy na světě, brzdových obložení bez azbestu pro motocykly a ocelových opletených brzdových a spojkových lan. TRW - společnost s bohatou tradicí, která je zároveň jedním z nejdůležitějších výrobců originálního vybavení v automobilovém průmyslu i v leteckém a kosmickém průmyslu - zakoupila Lucas Girling na přelomu tisíciletí.

    Společnost TRW se stala součástí technologické společnosti ZF Friedrichshafen AG v roce 2015. ZF Aftermarket dnes nabízí široké portfolio náhradních dílů a příslušenství pro motocykly pod značkou produktů TRW. Ať už pro jízdní kola, superbiky, skútry, enduro kola, trojkolky nebo čtyřkolky, portfolio zahrnuje brzdové komponenty, spojky, řídítka, brzdové a spojkové páky, zadní nápravy, zvedací sady, spouštěcí sady a skvěle navržené příslušenství.

    Produktové portfolio TRW splňuje vysoké standardy kvality mezinárodního automobilového průmyslu a zaručuje maximální bezpečnost a výkon. Kromě ISO 9001 je TRW certifikována také podle ISO / TS 16949, nejnovějšího a nejpřísnějšího standardu kvality mezinárodního automobilového průmyslu. Náhradní díly a příslušenství pro motocykly TRW jsou k dispozici všude prostřednictvím specializovaných prodejců nebo online.

Zobrazeno 13 – 17 z 17 položek

Follow us on Facebook